Розкрийте потенціал свого магазину на День Незалежності США

Четвертого липня американці відзначають найбільше національне свято - День Незалежності.
День Незалежності США

День Незалежності США (Independence Day) – це день підписання Декларації незалежності США у 1776 році. Вона проголошувала незалежність США від Королівства Великобританії. Було визначено й дату цієї важливої події – 4-те липня.

Найбільш витонченими і першими організованими були святкування в Філадельфії в 1777 році. Багато з елементів святкування згодом стали традицією. Так, наприклад, серед традицій започаткованих на святкуваннях в Філадельфії є вшановування кольорів прапора, проведення параду, а також феєрверки. Там же виникла традиція проголошувати тости – по одному тосту за кожний штат. Тому саме зараз настав час показати покупцям товари в кольорах прапору, товари з використанням зірок, а також інші товари, які можуть привернути увагу покупців.

Як відзначають американці День Незалежності

Американці з нетерпінням чекають цього свята, адже цей день зазвичай вони проводять разом зі своєю сім'єю, і так хочеться, щоб цей день був ідеальним. Серед тих, хто святкує 4-те липня, 95% планують купувати щось для святкування.

Саме тому, товари для дому та для пікніку в патріотичному стилі ідеально підійдуть для святкування: скатертинки або серветки у кольорах прапора, підсвічники у вигляді статуї свободи... Також популярністю користуються і інші товари, головна вимога - це присутність національної символіки.

Час готуватися до святкових продажів!

Якщо розглянути статистику продажів за 4-те липня 2022 року в Америці, ми можемо спостерігати, що пошук на Етсі за запитом «День Незалежності» починає зростати вже у другій половині травня та набуває свого максимуму в червні. А це означає, що саме час готувати свої маркетплейси до святкових продажів!

Статистика надана на базі програми eRank. Як нею користуватись - ви можете почитати в нашій статті «eRank: Для чого, як користуватися та яку підтримку надає українцям?»

Покупці починають завчасно готуватися до придбання товарів до свята. Тому, рекомендуємо надіслати їм заздалегідь листи з підбіркою товарів, які можуть доповнити їх свято та зробити його незабутнім. Це допоможе їм швидше зорієнтуватись та обрати для себе товар саме у вас.

Надайте знижку на товар та залучить ще більше клієнтів! Це допоможе збільшити об’єми продажу вашого магазину, бо 62% людей, які святкують 4-те липня, купляють більше товарів саме за знижками, а 36% - використовують купони для покупок до свята.

Товари з найбільшим попитом до Дня Незалежності Америки

Усі товари з патріотичними символами та у кольорах прапору будуть актуальними як ніколи! Синій, червоний, білий, зірковий принт та смужки – такі товари неодмінно привернуть увагу покупця. Детальніше про кожну категорію товарів:

  1. 37% американців купують одноразові товари до святкування, такі як паперові тарілки чи пластикові столові прибори. Тож саме зараз одноразові товари найбільш затребувані.
  2. Багаторазові товари до столу, але з символікою до свята. Це можуть бути товари з гравіюванням або нанесенням прапору, гербу, статуї свободи, зірковою символікою та з багатьма іншими важливими символами для американців.
  3. Святковий декор. Оздоблення дворів, домівок – обов’язкова традиція для кожного американця. Прапори для прикрашання будинку, подушки, пледи, пуфи, картини та інші товари з національними символами – завжди користуються популярністю під час святкування.
  4. Аксесуари до святкування у формі зірок або прапора. Це можуть бути як сережки, браслети, намисто, так і брелоки.
  5. Одяг – не виняток. Футболки, сумки, гаманці, головні убори та навіть одяг для домашніх тварин з символікою швидко прямують до корзин американців на маркетплейсах.
  6. Маскарадні костюми. Найпопулярніші образи на 4 липня – Дядько Сем, Статуя Свободи, орел тощо. Костюми стануть в нагоді для тих, хто планує відвідати парад або для веселої вечірки. Тож варто запропонувати товари, які зможуть створити ідеальний образ до свята.

Готуйтесь до святкових продажів заздалегідь

Користуючись послугами SkladUSA, ви зможете подбати про вчасну доставку до тих покупців, котрі обирають товари незадовго до свята!Це допоможе вам вдало конкурувати з місцевими продавцями. Адже 73% споживачів починають робити покупки 4-го липня щонайменше за тиждень.

Тому саме час перевірити чи є необхідний товар на нашому складі у Міннесоті або ж терміново направити його на зберігання. При цьому, перші 14 днів зберігання – безкоштовні, а при постійних продажах зберігання залишається безкоштовним і надалі.

Переваги зберігання товару на нашому фулфілмент центрі в США:

  • економія на доставці з України до США за рахунок консолідації, а не поодиничних відправлень;
  • зменшення часу на доставку товарів клієнтам з США та Канади;
  • економія часу по підготовці, пакуванню та відправленню замовлень клієнту;
  • прийом та обробка повернень від клієнтів з можливістю подальшого перепродажу.

Більш детально ви можете ознайомитись з послугами фулфілмент центрів у нас на сайті.

Бажаємо вам збільшення продажів!

SkladUSA. You sell we`ll do the rest!

Чи була стаття корисною для вас?
Так, корисна Нi, не корисна
Блог

Вам також можуть бути 
корисними наступнi статтi

img
Apr, 2024
Реєстрація в Payoneer – перший крок до створення магазину на Etsy
Для українців, Payoneer відкриває двері до численних глобальних маркетплейсів, зокрема дозволяє працювати через Etsy Pay...
img
Nov, 2023
Персоналізація товарів: Нова ера для вашого бізнесу зі SkladUSA
Важливість персоналізації товарів для підняття продажів
img
Nov, 2023
Підготовка до Чорної п'ятниці: Топовий чек-лист для успішних продажів
Традиційно ми підготували чек-лист з рекомендаціями від SklаdUSА, щоб ви змогли ефективно провести Чорну п'ятницю у своє...
img
Jul, 2023
Шкільний сезон 2023: Як залучити покупців
У цьому навчальному сезоні брендам і роздрібним торговцям доведеться оптимізувати свої маркетингові зусилля, щоб залучит...
img
Jun, 2023
Митні ліміти в країнах світу: важливі аспекти та обмеження
Ми зібрали інформацію про головні напрямки відправлень та зазначили їх митні ліміти.
img
May, 2023
Просування вашого магазину до Дня батька!
Ділимось порадами: як збільшити продажі до свята
img
Apr, 2023
eRank: Для чого, як користуватися та яку підтримку надає українцям?
Розбираємось з головними перевагами сервісу
img
Apr, 2023
Весільний сезон починається!
Аналізуємо головні тенденції
img
Nov, 2022
Як збільшити трафік та кількість клієнтів на Etsy, Shopify, Amazon
Залучення зовнішнього трафіку за допомогою Pinterest
img
Nov, 2022
Як підготуватися до Blасk Frіdаy 2022 та підвищити рівень продажів?
Чекліст для продавців Etsy у період розпродажу
img
Jul, 2022
Посилення фінансового моніторингу
Нові правила від банків-партнерів
Розкрийте потенціал свого магазину на День Незалежності США День Незалежності США

Розкрийте потенціал свого магазину на День Незалежності США

2023-05-26T00:54:00+03:002023-05-25T10:58:00+03:00Четвертого липня американці відзначають найбільше національне свято - День Незалежності.