Як відправити посилку за кордон не за всі гроші в світі?

Коли здавалось би усі «кола пекла» були пройдені і продавець зареєструвався на обраному маркетплейсі, починається новий квест - як доставити проданий товар кінцевому покупцю.

Звичайно, обираючи спосіб доставки, варто звертати увагу на такі фактори:

  • Швидкість доставки
  • Безпека
  • Витрати часу на оформлення відправлення

Давайте розглянемо деякі з них:

Швидкість доставки

Якщо покупець не хоче чекати на своє замовлення або воно необхідно на конкретну дату SkladUSA рекомендує користуватися послугою експрес-відправлення. В такому випадку товар прийде до свого отримувача за лічені дні. Наприклад, до США пакунки приходять за 4-6 днів. Вартість відправлення невеликого пакунку до одного кілограму в такому випадку буде близько 30$ (розрахувати вартість за своїми параметрами ви можете тут).

У випадку, коли у замовника є час на очікування та він не хоче переплачувати за доставку або подавець пропонує її безкоштовно, варто розглянути варіант консолідованого відправлення.
Послуга консолідованого відправлення від SkladUSA передбачає обробку великої кількості замовлень і їх одночасне відправлення на склад у США (Міннесота) з подальшою доставкою покупцеві місцевою поштою.
Такий формат відправлення звичайно займає більше часу - до США відправлення їде 6-10 днів, а вже звідти доставляється місцевою поштою на вибір клієнта (USPS, FedEx). Вартість відправлення пакунку до одного кілограму консолідацією буде близько 20 $ (розрахувати вартість за своїми параметрами ви можете тут).

При цьому варто пам’ятати, що якщо ваша посилка важить більше 5 кг, то є сенс одразу розглядати експрес-відправлення, оскільки вартість послуги буде приблизно такою ж як і при консолідації, а от час на доставку ви зекономите.

Безпека

Звичайно швидкості доставки замало, важливо бути впевненим, що з замовленням нічого не станеться в дорозі. Для цього необхідно, по-перше, дотримуватися правил пакування та маркування товару, по-друге користуватися додатковими способами матеріального захисту відправлення від перевізників.

Правила маркування
В системі SkladUSA вже автоматизована функція створення відправлень, тому тут головне чітко слідувати інструкції. В першу чергу, необхідно вибрати товар, який ви відправляєте, та матеріали, з якого він зроблений, з запропонованого системою переліку. Усі товари системи мають певний опис, який відповідає вимогам перевізника та правилам митного контролю. Крім того, з 1 липня, для відправлення у Європу документи мають містити код товару, який також автоматично підтягується у системі SkladUSA.

Правила пакування
Для збереження свого товару під час подорожі необхідно слідкувати за тим, як воно упаковано. Якщо товар крихкий чи на нього впливає волога - забезпечте йому додатковий захист.

Страхування
Усі консолідації, які направляє SkladUSA через FedEx автоматично застраховані на суму 26 $/кг. У випадку, коли товар дорогий чи потребує додаткового захисту, можна обрати додатковий матеріальний захист від перевізника.

Витрати часу на оформлення відправлення

А щоб не витрачати багато часу на підготовку документів на відправлення та пошуку оптимальних шляхів доставки, досить просто зареєструватися у системі SkladUSA та прив’язати в особистому кабінеті усі свої магазини, щоб замовлення формувалися автоматично, і залишалося обрати тільки зручний тип доставки з запропонованих.

Чи була стаття корисною для вас?
Так, корисна Нi, не корисна
Блог

Вам також можуть бути 
корисними наступнi статтi

img
Nov, 2023
Персоналізація товарів: Нова ера для вашого бізнесу зі SkladUSA
Важливість персоналізації товарів для підняття продажів
img
Nov, 2023
Підготовка до Чорної п'ятниці: Топовий чек-лист для успішних продажів
Традиційно ми підготували чек-лист з рекомендаціями від SklаdUSА, щоб ви змогли ефективно провести Чорну п'ятницю у своє...
img
Jul, 2023
Шкільний сезон 2023: Як залучити покупців
У цьому навчальному сезоні брендам і роздрібним торговцям доведеться оптимізувати свої маркетингові зусилля, щоб залучит...
img
Jun, 2023
Митні ліміти в країнах світу: важливі аспекти та обмеження
Ми зібрали інформацію про головні напрямки відправлень та зазначили їх митні ліміти.
img
May, 2023
Розкрийте потенціал свого магазину на День Незалежності США
Четвертого липня американці відзначають найбільше національне свято - День Незалежності.
img
May, 2023
Просування вашого магазину до Дня батька!
Ділимось порадами: як збільшити продажі до свята
img
Apr, 2023
eRank: Для чого, як користуватися та яку підтримку надає українцям?
Розбираємось з головними перевагами сервісу
img
Apr, 2023
Весільний сезон починається!
Аналізуємо головні тенденції
img
Nov, 2022
Як збільшити трафік та кількість клієнтів на Etsy, Shopify, Amazon
Залучення зовнішнього трафіку за допомогою Pinterest
img
Nov, 2022
Як підготуватися до Blасk Frіdаy 2022 та підвищити рівень продажів?
Чекліст для продавців Etsy у період розпродажу
img
Jul, 2022
Посилення фінансового моніторингу
Нові правила від банків-партнерів
Як відправити посилку за кордон не за всі гроші в світі?

Як відправити посилку за кордон не за всі гроші в світі?

2021-08-10T16:54:00+03:002023-12-18T16:33:04+02:00Коли здавалось би усі «кола пекла» були пройдені і продавець зареєструвався на обраному маркетплейсі, починається новий квест - як доставити проданий товар кінцевому покупцю.