Підготовка до Чорної п'ятниці: Топовий чек-лист для успішних продажів

Традиційно ми підготували чек-лист з рекомендаціями від SklаdUSА, щоб ви змогли ефективно провести Чорну п'ятницю у своєму магазині.
Чек-лист продавця до Чорної п'ятниці

Чорна п'ятниця — одна з найбільших торговельних подій року! Як продавці на Etsy, Amazon та eBay, ви точно не бажаєте втрачати можливість збільшити продажі під час цього святкового сезону. Щоб отримати максимум від Чорної п'ятниці, ми створили зручний чек-лист для підготовки до свята, який допоможе вам бути готовими на всі 100%.

2 – 5 листопада

Подивіться на свій поточний асортимент і визначте, які продукти найкраще підходять для святкового сезону. Проаналізуйте, які речі були популярні минулого року, а які відповідають теперішнім трендам. Оновіть свої лістинги новими описами, щоб зробити їх більш привабливими для покупців у святкові дні.

Плануйте розпродажі та знижки. Визначте акції та знижки, які ви хочете запропонувати під час Чорної п'ятниці. Подумайте про те, щоб запустити розпродажі, пропонувати безкоштовну доставку або створити спеціальні товари лише для Чорної п'ятниці, щоб зацікавити клієнтів. Переконайтеся, що ваша стратегія ціноутворення відповідає вашим цілям щодо прибутку, але водночас пропонує покупцям привабливу економію.

6 - 12 листопада

Переконайтеся, що у вас є достатньо пакувальних матеріалів, транспортних етикеток і будь-яких додаткових матеріалів, необхідних для ефективного виконання замовлень під час святкового ажіотажу. Запасіться матеріалами заздалегідь, щоб уникнути будь-яких затримок у обробці та доставці замовлень.

Чітко повідомляйте покупцям терміни доставки для гарантованої доставки до свят. Пам’ятайте про можливі затримки доставки під час святкового сезону та надавайте клієнтам реалістичні очікування.

Щоб уникнути можливих затримок в доставці, ви можете вже зараз надіслати свої товари на зберігання до наших фулфілмент центрів в США, Англії або Польщі. Таким чином, вам не потрібно буде хвилюватись щодо можливих затримок у доставці товарів до покупців. Економічно вигідно буде скористатись нашою консолідованою відправкою.

13 - 16 листопада

Витратьте час на створення високоякісних фото вашого товару. Додайте святкові акценти до фотографій, щоб створити гарний настрій і привернути увагу потенційних покупців. По можливості додайте короткі відео зі своїми товарами до кожного вашого оголошення. Відео може бути потужним інструментом для привертання уваги та демонстрації товарів у дії.

Також не забудьте причепурити свій магазин, змінивши банер та зображення профілю на святкову тему. Перше враження грає важливу роль, і воно повинно відповідати сезону.

Перевірте, чи є наявними описи та фото у всіх ваших поточних лістингах магазину. Оновіть та додайте тематичні ключові слова в описах та заголовках, що сприяє збільшенню видимості та кількості показів ваших оголошень.

17 -22 листопада

Почніть рекламувати свої пропозиції та знижки Чорної п’ятниці в соціальних мережах заздалегідь. Використовуйте привабливу графіку та захоплюючий вміст, щоб викликати хвилювання та очікування серед своїх підписників. Не забудьте також повідомити свій список розсилки!

На платформі Etsy для додаткового привернення уваги покупців та заохочення їх до покупки можна також, увімкнути рекламу Etsy Ads.

Заплануйте рекламні публікації від 24 листопада до пізнього вечора 27 листопада (додаємо час на Кібер понеділок).

Cyber Monday - це аналог Чорної п’ятниці, тільки з розпродажем в онлайн-магазинах.

Передбачте збільшення запитів клієнтів під час святкового сезону. Швидко відповідайте на повідомлення та забезпечуйте відмінне обслуговування клієнтів, щоб створити позитивний досвід покупки. Щоб пришвидшити процес, створіть файл для швидкого доступу до відповідей на типові запитання. Крім того, додайте загальні запитання та відповіді до розділу поширених запитань для тих клієнтів, які шукають відповіді перед повідомленням.

23 листопада

На День подяки привітайте своїх американських покупців, розмістивши повідомлення в соціальних мережах, яке також нагадує про те, коли та де розпочнеться ваш розпродаж. Найкраще плануйте його на 24 листопада о 18:00 за часом США.

24 листопада (старт розпродажу)

Переконайтеся, що ваш запланований розпродаж розпочався вчасно! Також, перевірте роботу рекламних публікацій.

25 - 27 листопада

Оголосіть продовження розпродажу до Кібер понеділка (27 листопада) і продовжуйте активну рекламу.

Бажаємо успіхів!

У цій статті ми розглянули ключові кроки підготовки до Чорної п'ятниці для продавців на платформах, таких як Etsy, Amazon та eBay. Цей святковий сезон може бути великим шансом збільшити продажі та залучити нових клієнтів, і правильна підготовка грає важливу роль у цьому процесі.

Оцініть свій асортимент і підготувати свої товари до святкового сезону. Оновлені фотографії, актуальні описи та ключові слова допоможуть покращити видимість вашого магазину для покупців. Подумайте про те, які акції та знижки ви хочете запропонувати, і рекламуйте їх передчасно.

Не забудьте про доставку. Скористайтеся можливістю складів фулфілменту для зберігання товарів, щоб уникнути затримок. Чітко повідомляйте клієнтам про терміни доставки та можливі затримки.

Активно використовуйте соціальні мережі та рекламні інструменти для привертання уваги до своїх пропозицій. Створіть захопливий вміст, який викличе інтерес серед покупців, і головне відповідайте на їх запити швидко та якісно.

Бажаємо вам вдалої Чорної п’ятниці та вражаючих продажів!


SkladUSA. You sell. We do the rest!

Чи була стаття корисною для вас?
Так, корисна Нi, не корисна
Блог

Вам також можуть бути 
корисними наступнi статтi

img
Apr, 2024
Реєстрація в Payoneer – перший крок до створення магазину на Etsy
Для українців, Payoneer відкриває двері до численних глобальних маркетплейсів, зокрема дозволяє працювати через Etsy Pay...
img
Nov, 2023
Персоналізація товарів: Нова ера для вашого бізнесу зі SkladUSA
Важливість персоналізації товарів для підняття продажів
img
Jul, 2023
Шкільний сезон 2023: Як залучити покупців
У цьому навчальному сезоні брендам і роздрібним торговцям доведеться оптимізувати свої маркетингові зусилля, щоб залучит...
img
Jun, 2023
Митні ліміти в країнах світу: важливі аспекти та обмеження
Ми зібрали інформацію про головні напрямки відправлень та зазначили їх митні ліміти.
img
May, 2023
Розкрийте потенціал свого магазину на День Незалежності США
Четвертого липня американці відзначають найбільше національне свято - День Незалежності.
img
May, 2023
Просування вашого магазину до Дня батька!
Ділимось порадами: як збільшити продажі до свята
img
Apr, 2023
eRank: Для чого, як користуватися та яку підтримку надає українцям?
Розбираємось з головними перевагами сервісу
img
Apr, 2023
Весільний сезон починається!
Аналізуємо головні тенденції
img
Nov, 2022
Як збільшити трафік та кількість клієнтів на Etsy, Shopify, Amazon
Залучення зовнішнього трафіку за допомогою Pinterest
img
Nov, 2022
Як підготуватися до Blасk Frіdаy 2022 та підвищити рівень продажів?
Чекліст для продавців Etsy у період розпродажу
img
Jul, 2022
Посилення фінансового моніторингу
Нові правила від банків-партнерів
Підготовка до Чорної п'ятниці: Топовий чек-лист для успішних продажівЧек-лист продавця до Чорної п'ятниці

Підготовка до Чорної п'ятниці: Топовий чек-лист для успішних продажів

2023-11-03T03:49:00+02:002023-11-02T15:00:11+02:00Традиційно ми підготували чек-лист з рекомендаціями від SklаdUSА, щоб ви змогли ефективно провести Чорну п'ятницю у своєму магазині.