Back-to-school: готуємо продажі до нового навчального сезону

Як у США готуються до нового навчального року, і коли українським хендмейдерам у нагоді може стати консолідація від SkladUSA
Back-to-school

Традиційно у липні американці починають підготовку своїх дітей до нового навчального року. Цей сезон є особливий, оскільки американські школярі та студенти повністю повертаються до навчання у класах, тому і шопінгу приділяють багато уваги. Звичайно деякі покупці заздалегідь планують витрати і перші закупки роблять ще наприкінці червня (за даними NRF таких споживачів близько 26%). Більшість – 70% споживачів розпочинають пошуки відповідних товарів за три тижні до старту навчального року. При цьому 48% жителів США покупки планують робити саме онлайн, тому вже час підготувати свої магазини та сторінки соцмереж до «шкільних ярмарок».

Основні напрями витрат

Готуючись до навчального року американські споживачі готові витратити на підготовку до школи близько $850, а на підготовку до коледжу/університету - $1200.

Звичайно, більша частина витрат спрямована на оновлення електроніки, в середньому на неї готові витрачати $300, а от на одяг та взуття для школярів виділяють близько $400, студентам - $160. При цьому, у студентів коледжів та університетів з’являється додатковий рядок витрат – меблі та оформлення для житла (гуртожитків), середній чек яких складає близько $165. Залишок бюджету буде витрачено на аксесуари, канцтовари, а також на подарунки вчителям.

Найбільше ж витрачати, що і не дивно, на «шкільне приладдя» готові споживачі у віці 35-44 роки, а це десь $1535 на людину, при цьому чоловіки в цьому питанні щедріші за жінок 11%.

Крім того, не треба забувати і про молодих споживачів, яких будуть готувати до навчання. Так діти у віці 9-12 років збираються витратити на підготовку до школи $40, підлітки 13-18 років - $46.

Тренди шкільного сезону 22/23

Основними речами, які будуть шукати для найменших школярів, стане святкове вбрання чи вбрання з милими індивідуальними написами. Також популярними будуть таблички і банери для соцмереж «Перший шкільний день» тощо. Саме версії знаків “First day” варто використовувати як для діджитал-товарів, які покупці зможуть потім роздрукувати чи змінювати розмір під різні потреби, так і фізичних товарів – табличок з дерева, прикрас для домашнього святкування чи оформлення класів.

Крім того, класичним і важливим елементів для першокласників – принтовані мотиви яблук та книжкових хробачків, які вважаються символом любові до навчання. Найкраще ці мотиви використовувати для друку на одязі чи канцтоварах.


У квітні та травні кількість пошуків на Etsy за словом «bookworm sweatshirt» зросла на 433% порівняно з аналогічним періодом минулого року, а «apple teacher shirt» - на 117%.


Також треба пам’ятати про вчителів. Адже вони так само готуються до нового навчального року. Найпопулярнішим запитом на Etsy у цей період стає «teacher shirts» з різноманітними веселими принтами та написами. Освітяни шукають собі планери, щоденники та іншу канцелярію, що знадобиться в роботі. Звичайно, не втрачають актуальності запити щодо подарунків для вчителів. Пропонуючи свої товари як подарунок вчителю треба розуміти, що у США законодавчо більшість вчителів державних шкіл не мають права приймати подарунки вартістю більше $50.

Для студентів же найбільш актуальними будуть запити щодо осіннього одягу, сумок, аксесуарів для техніки, канцтоварів і, звичайно, декору для гуртожитку. Популярними в цьому сезоні будуть стилі преппі, а також вінтаж з використанням дерева та затишними текстурами.


У квітні та травні кількість пошуків на Etsy за словом «preppy shirt» зросла на 324% порівняно з аналогічним періодом минулого року, а «preppy room decor» - на 271%.


В будь-якому разі, саме на облаштування затишку у своїй кімнаті молоді люди будуть готові витрачати кошти. А головним стилем для декору інтер’єрів серед студентів є ретро, оскільки їм також хочеться створити відчуття дому, де речі передаються від покоління до покоління. Тому не забувайте додавати відповідні теги до товарів для дому, таких як «dorm decor» та «wall hangings».

Доставка до клієнтів в США

Найчастіше для товарів Back-to-school будуть шукати і досить економічну доставку, а оскільки закупівлі починають заздалегідь, то продавець може скористатися зручним сервісом – консолідацією від SkladUSA.

Консолідація – це об’єднання певної кількості замовлень в одне відправлення до складу в США (Міннесота) за найоптимальнішим тарифом. Відправник в такому випадку оплачує доставку до США тільки в межах ваги (фізичної або об’ємної) свого товару. При цьому відправлення не треба пакувати як для кінцевої доставки, а для економії вартості – досить захистити товар від вологи та можливих механічних пошкоджень (якщо це необхідно), остаточне пакування можна дозамовити вже на складі в США. Після прибуття консолідації у Міннесоту, усі замовлення оброблюються, допаковуються і відправляються кінцевим отримувачем обраним відправником перевізником.

Вартість доставки відправлення до складу в США з України - $9.5 за кг фактичної або об’ємної ваги

Максимальні розміри відправлення – 70 см х 40 см х 43 см

Максимальна вага (фактична або об’ємна) – 15 кг

Середня вартість доставки до США за допомогою консолідації

Вага / Перевізник

Консолідація+USPS

Консолідація+FedEx

200 грам

від $7.7

від $12.6

500 грам

від $15.7

від $16.5

1 кг

від $19.7

від $20.25

2 кг

від $29.45

від $29.75

5 кг

від $61.7

від $58.25

10 кг

від $115,5

від $121

15 кг

від $174

від $173

Розрахувати вартість відправлення можна у калькуляторі на сайті абов особистому кабінеті системи SkladUSA

Як відправити товар консолідацією

  1. Необхідно бути зареєстрованим у системі SkladUSA - https://system.skladusa.com/login
  2. Створити консолідацію зі своїм замовленням через особистий кабінет. Детальна інструкція
  3. Відправити товар у наше представництво у Львові, що знаходиться за адресою вул. Зелена, 206 або на відділення Нової Пошти у Львові № 101
  4. Після отримання замовлення для консолідації воно буде передано перевізнику. Перевізник забирає усі вантажі три рази на тиждень: понеділок, середа, п’ятниця
  5. Після отримання перевізником вантажу, його передають FedEx у Чехії, що займає близько двох днів (через можливі черги на кордоні час може бути збільшено на 1-2 дні)
  6. Проходження митного контролю у Чехії може займати до одного дня
  7. Після цього консолідації відправляються на склад в США, що займає 2-4 робочих дні
  8. Після отримання відправлення на складі в США, його доупаковують (за потреби) та передають перевізнику, якого обрав відправник, для доставки кінцевому отримувачу. По США це десь 2-4 робочі дні

Таким чином, замовлення до нового навчального року може бути доставлено з Львівського представництва SkladUSA до американського покупця в середньому за 14 робочих днів

Якщо у вас виникнуть будь-які питання, просимо звертатися у нашу службу підтримки:

Чи була стаття корисною для вас?
Так, корисна Нi, не корисна
Блог

Вам також можуть бути 
корисними наступнi статтi

img
Apr, 2024
Реєстрація в Payoneer – перший крок до створення магазину на Etsy
Для українців, Payoneer відкриває двері до численних глобальних маркетплейсів, зокрема дозволяє працювати через Etsy Pay...
img
Nov, 2023
Персоналізація товарів: Нова ера для вашого бізнесу зі SkladUSA
Важливість персоналізації товарів для підняття продажів
img
Nov, 2023
Підготовка до Чорної п'ятниці: Топовий чек-лист для успішних продажів
Традиційно ми підготували чек-лист з рекомендаціями від SklаdUSА, щоб ви змогли ефективно провести Чорну п'ятницю у своє...
img
Jul, 2023
Шкільний сезон 2023: Як залучити покупців
У цьому навчальному сезоні брендам і роздрібним торговцям доведеться оптимізувати свої маркетингові зусилля, щоб залучит...
img
Jun, 2023
Митні ліміти в країнах світу: важливі аспекти та обмеження
Ми зібрали інформацію про головні напрямки відправлень та зазначили їх митні ліміти.
img
May, 2023
Розкрийте потенціал свого магазину на День Незалежності США
Четвертого липня американці відзначають найбільше національне свято - День Незалежності.
img
May, 2023
Просування вашого магазину до Дня батька!
Ділимось порадами: як збільшити продажі до свята
img
Apr, 2023
eRank: Для чого, як користуватися та яку підтримку надає українцям?
Розбираємось з головними перевагами сервісу
img
Apr, 2023
Весільний сезон починається!
Аналізуємо головні тенденції
img
Nov, 2022
Як збільшити трафік та кількість клієнтів на Etsy, Shopify, Amazon
Залучення зовнішнього трафіку за допомогою Pinterest
img
Nov, 2022
Як підготуватися до Blасk Frіdаy 2022 та підвищити рівень продажів?
Чекліст для продавців Etsy у період розпродажу
Back-to-school: готуємо продажі до нового навчального сезонуBack-to-school

Back-to-school: готуємо продажі до нового навчального сезону

2022-07-01T07:40:00+03:002022-07-11T15:54:44+03:00Як у США готуються до нового навчального року, і коли українським хендмейдерам у нагоді може стати консолідація від SkladUSA