eRank: Для чого, як користуватися та яку підтримку надає українцям?

Розбираємось з головними перевагами сервісу
Сервіс eRank

eRank – функціональний інструмент для роботи з Etsy. Він надає можливість аналізувати конкурентів, стежити за результативністю свого магазину та найголовніше - правильно підбирати теги для зростання продажів. Тобто, цей інструмент аналізує SEО та показує популярні ключові запити, використовуючи які, можливо підняти свій сайт в органічній пошуковій видачі.

Роботу сервіса eRank можна поділити на 3 основні функції:

1) Оцінка роботи власного магазину.

Ви можете відстежувати не працюючі теги або лістинги без фото, а також аналізувати внесенні зміни.

2) Аналіз конкурентів.

Завдяки сервісу eRank, ви маєте можливість проаналізувати статистику продажів та відвідувань ваших прямих та опосередкованих конкурентів. Також можете проаналізувати теги вашого товару та отримати підказки за додатковими напрямками.

3) Звіти

Ви можете отримувати звіти з сайту в цілому: статуси доставки, звіти зі складу, карти продажів та тренди на ринку. Найголовніше - у вас буде можливість проводити підрахунок рентабельності інвестицій (ROI) та прибутку.

Однак, потрібно пам’ятати, що цим інструментом потрібно користуватися на регулярній основі – тільки в такому випадку ви зможете досягти бажаного результату разом з eRank.

Підтримка України!

З початку війни, eRank долучився до допомоги українцям. Окрім того, що інтерфейс сайту став доступним українською мовою, розробники eRank також надали українцям можливість безкоштовно користуватись версією Pro. Для того щоб її отримати, потрібно зареєструватися на сайті eRank та написати у службу підтримки з проханням підвищити рівень вашого акаунту до версії Pro (посилаючись на те, що ви з України). Зазвичай, доступ надають протягом дня. Термін безкоштовного надання версії Pro для українців – до закінчення війни.

Переваги з безкоштовною версією Pro:

З версією Pro ви зможете зберігати списки ключових слів, щоб переглядати їх у будь-який час. Ви також отримуєте можливість порівнювати в одній видачі безліч ключових слів. Також стає доступним чудовий інструмент – “ведення” лістингів після того, як ви зробили певні зміни.

Окрім того, версія Pro видає тренди за запитами по всій E-commerce (але, на жаль, лише за минулий місяць) і вміє порівнювати ваші результати із магазинами-суперниками, які ви зазначите.

Не менш крутим компонентом eRank Pro - є звіт про тенденції, де можна переглянути щомісячні дані про тенденції пошуку на Etsy. Цей звіт допоможе зробити припущення щодо того, які сезонні товари знову будуть популярні.

Крім того, інформацію про тенденції можна відсортувати за категоріями, що дозволяє зосередитися на своїй галузі та знайти найпопулярніші категорії в будь-якій сфері на Etsy.

Дані про тенденції також доступні для пошуку в Pinterest, оскільки, як ми всі знаємо, Etsy і Pinterest чудово доповнюють один одного. Така інформація буде надзвичайно корисною та цікавою для подальшого планування вашої бізнес стратегії. Більш детально ви зможете ознайомитись в статті «Залучення зовнішнього трафіку за допомогою Pinterest».

За допомогою всіх інструментів, які є у eRank Pro, ви зможете швидко визначити, які ключові слова є найефективнішими для залучення трафіку на ваш сайт, перевірити наявність непрацюючих посилань, які можуть зашкодити вашому рейтингу, а також оптимізувати свій вміст для кращої читабельності та взаємодії з читачами.

Крім того, eRank пропонує таку функцію, як аналіз конкурентів. За її допомогою, ви зможете порівнювати продуктивність вашого власного веб-сайту з показниками інших веб-сайтів у тій же галузі.

Це допомагає отримати перевагу над конкурентами, дозволяючи визначити області, в яких вони перевершують вас, а потім скоригувати власні стратегії у правильному напрямку.

Початок роботи з eRank

Створіть безкоштовний обліковий запис eRank, перейшовши на веб-сайт.

Напишіть у службу підтримки, що ви з України, отримайте безкоштовно пакет Pro та додайте свій магазин до системи. Тепер ви можете оцінити всі можливості eRank.

Оcновні інструмети eRank

Перейдемо до переліку основних інструментів eRank, працюючи з якими, ви будете у захваті. Адже вони не тільки полегшать вашу роботу, а й допоможуть примножити успіхи вашого бізнесу.

1. Keyword explorer (провідник ключових слів) – допоможе в огляді запитів, конкурентів, видачі та кількості кліків за обраними ключовими словами. Цей інструмент чудово підходить для загального дослідження ніші, яка вас цікавить.


2. Keyword tool (інструмент добору ключових слів) – цей інструмент виконує детальний аналіз топ-100 списків, знайдених у результатах пошуку Etsy за вказаними вами ключовими словами. Інструмент добору ключових слів допоможе вам зрозуміти, які найпопулярніші теги використовуються продавцями Etsy, як часто шукають ключові слова в цих тегах на Etsy, загальні ціни та інші дані, які допоможуть вам вибрати ключові слова та оптимізувати свої списки.


3. Keyword lists (списки ключових слів) – інструмент, який дозволить зберігати списки ваших ключових слів зі всією інформацією по кожному тегу. З його допомогою можна зберігати та швидко аналізувати теги за різними напрямками вашої роботи, а також сортувати інформацію та комфортно працювати з нею.
Щоб скористатись цим інструментом, необхідно вибрати в головному меню пункт «Інструменти», а потім натиснути «Списки ключових слів». Ви також можете перейти до цього інструменту, натиснувши кнопку швидкого доступу «Списки ключових слів» над синьою смугою.

Довідка

eRank максимально простий та зрозумілий, але якщо у вас виникнуть питання стосовно його використання - достатньо зайти в розділ Help (Довідка). В цьому розділі можна знайти відповіді на більшість запитань. Але, якщо ви все ж таки не змогли знайти відповідь на своє запитання, то достатньо написати в службу підтримки eRank. Служба підтримки відповідає швидко та вичерпно, але англійською мовою. Проте, якщо ваші знання англійської мови недостатні, то буде вдосталь скористатись перекладачем (наприклад, від Google) для ведення діалогу.


Підсумовуючи, eRank - це скарб для власників магазинів, менеджерів, SEO-спеціалістів та маркетологів не тільки для бізнесу на Etsy, а і на інших маркетплейсах. eRank – простий в користуванні, але з дієвим функціоналом. Він стане максимально корисним для просування вашого бізнесу та оцінки роботи конкурентів. Але пам’ятайте, що цей інструмент не магічна палиця, а щось на зразок бігової доріжки: ефект буде, але лише у тому разі, якщо займатися регулярно.

Бажаємо успіхів та примноження ваших продажів!

SkladUSA. You sell we`ll do the rest!

Чи була стаття корисною для вас?
Так, корисна Нi, не корисна
Блог

Вам також можуть бути 
корисними наступнi статтi

img
Nov, 2023
Персоналізація товарів: Нова ера для вашого бізнесу зі SkladUSA
Важливість персоналізації товарів для підняття продажів
img
Nov, 2023
Підготовка до Чорної п'ятниці: Топовий чек-лист для успішних продажів
Традиційно ми підготували чек-лист з рекомендаціями від SklаdUSА, щоб ви змогли ефективно провести Чорну п'ятницю у своє...
img
Jul, 2023
Шкільний сезон 2023: Як залучити покупців
У цьому навчальному сезоні брендам і роздрібним торговцям доведеться оптимізувати свої маркетингові зусилля, щоб залучит...
img
Jun, 2023
Митні ліміти в країнах світу: важливі аспекти та обмеження
Ми зібрали інформацію про головні напрямки відправлень та зазначили їх митні ліміти.
img
May, 2023
Розкрийте потенціал свого магазину на День Незалежності США
Четвертого липня американці відзначають найбільше національне свято - День Незалежності.
img
May, 2023
Просування вашого магазину до Дня батька!
Ділимось порадами: як збільшити продажі до свята
img
Apr, 2023
Весільний сезон починається!
Аналізуємо головні тенденції
img
Nov, 2022
Як збільшити трафік та кількість клієнтів на Etsy, Shopify, Amazon
Залучення зовнішнього трафіку за допомогою Pinterest
img
Nov, 2022
Як підготуватися до Blасk Frіdаy 2022 та підвищити рівень продажів?
Чекліст для продавців Etsy у період розпродажу
img
Jul, 2022
Посилення фінансового моніторингу
Нові правила від банків-партнерів
img
Jul, 2022
Нові правила пакування в Німеччині
Як тепер відправляти у Німеччину
eRank: Для чого, як користуватися та яку підтримку надає українцям?Сервіс eRank

eRank: Для чого, як користуватися та яку підтримку надає українцям?

2023-04-28T00:51:00+03:002023-04-28T11:13:31+03:00Розбираємось з головними перевагами сервісу