Відеозвернення співзасновника SkladUSA Олега Ладана

Є багато питань стосовно роботи і складу, і фінансового відділу


Про консолідації та експреси, що не були відправлені і знаходяться у перевізників

Як ми повідомляли раніше, консолідації та експреси, що застрягли у перевізників FedEx та DHL, поки не можуть бути видані. Це буде можливим тільки після відкриття офісів перевізників. Щодо пришвидшення цього процесу ми постійно знаходимося на зв’язку з FedEx. DHL, на жаль, поки не надає інформацію.

Тому зараз ми маємо просто чекати

Про Укрпошту

По-перше, ми не будемо робити консолідації через особистий кабінет Укрпошти.

По-друге, послуга SkladUSA по відправленню ваших замовлень за кордон через Укрпошту актуальна для тих продавців, в кого на разі не працює в місті відділення Укрпошти або існуюче відділення не приймає міжнародні відправлення. В такому разі, ви можете вислати ваші замовлення до нашого представництва у Львові Новою Поштою на відділення № 100 ()

Також питання, яке хвилює багатьох, чи відкривають на відділенні пакунки. Поки, за час роботи Львівського представництва SkladUSA в нових умовах, жодна посилка не була відкрита, але гарантувати, що так буде і на далі, ми не можемо. В будь-якому разі, ми будемо шукати відділення, де посилки не відкривають.

Про консолідацію Укрпоштою на склад в США

Якщо ви хочете самостійно відправити консолідацію в США, то вам необхідно просто створити в системі SkladUSA FBM-відправлення на склад. При створені ви просто вписуєте туди трек-номер Укрпошти. Коли консолідація прибуде в Міннесоту, то там вже опрацюють і замовлення, і приймуть товари на склад, якщо такі будуть.

Інструкція як створити FBM-відправлення

Про вивід коштів

Кошти за цифрові товари щодо підтримки України, якщо вони дешевше $50, виводяться в будь-якому випадку, навіть якщо існує мінус по загальному балансу клієнта в системі, тобто, мається на увазі, що вже виведено з балансу коштів більше, аніж вартість відправлених товарів.

Нагадуємо, що ми не виводимо кошти за товари, які не відправлені, або ще не покинули територію України. Тобто, якщо товар не залишив Україну, ми не зможемо вивести кошти. Якщо ж відправлення вже перетнуло кордон, - наприклад, трек-номер Укрпошти вже відслідковується у Польщі чи іншій країні – ми виводимо кошти клієнту.

Така процедура пов’язана з вимогами PayPal. Ми спілкувалися з їх командою risk management, які поставили умову, що наша співпраця можлива виключно при наявності трек-номерів, що відслідковуються, інакше будуть затримки.

Про залишки на особовому рахунку

Окреме питання – залишки на особових рахунках в системі. Якщо виникають сумніви щодо балансового залишку, то можливо самостійно провести аудит, завантаживши усі замовлення та інвойси у таблицях, та перевірити усі розрахунки. Так само ви можете зробити запит до фінансового відділу SkladUSA.

Головне, просимо не поширювати дизінформацію.

Про Львівське відділення

Розуміючи ваші хвилювання, хочемо заспокоїти, що ми розуміємо, які людські та технічні ресурси ми маємо, та що ще ми потребуємо у Львові. Вже зараз до нашого західного відділення прямують комірники з інших регіонів країни – везуть машини, комп’ютерне обладнання тощо. У випадку, якщо ми зрозуміємо, що нам буде не вистачати людей – ми обов’язково звернемося у групи за допомогою.

Що зараз необхідно – житло для працівників у Львові. Якщо у вас є пропозиції по житлу у самому місті чи упередмісті – просимо звернутися у нашу службу підтримки, бо наразі існують реальні проблеми з квартирами.

Про консолідації

Вже з середини тижня планується запуск консолідації зі Львова. Планується, що спочатку відправлення будуть везти до Польщі, а вилітати будуть за допомогою DHL чи FedEx напряму через Польщу або через Латвію.

На жаль, запустити цю послугу швидку в існуючих умовах неможливо. Так, вже другий тиждень війна, і так, ми розуміємо як запускати логістику і, що для ефективної роботи потрібен певний час.

Зараз вирішуються найбільш нагальні питання.

По-перше, логістика зі Львова до Польщі, оскільки існують обмеження на виїзд чоловіків за кордон України, то ж ми шукаємо водіїв з транспортом, які зможуть здійснювати перетин кордону для вивозу товарів у Польщу.

По-друге, необхідно знайти відповідні брокерські компанії, які візьмуть на себе оформлення документів, за якими можна вивозити товари за кордон транзитом для подальшого відправлення у США. Для погодження цього питання також потрібен час.

По-третє, погодження тарифів з перевізниками FedEx та DHL. Ми чекаємо найкращі тарифи від FedEx та намагаємося пришвидшити цей процес, щоб зробити консолідації максимально доступними для наших клієнтів.

Наостанок

Ми розуміємо, що зараз важко всім. SkladUSA працює в обмеженій кількості, але ми не потребуємо допомоги у службу підтримки.

Нам необхідне поважне ставлення до дівчат, які працюють на підтримці, бо зараз існує дуже багато випадків негарної комунікації з нашими співпрацівниками

Чи була стаття корисною для вас?
Так, корисна Нi, не корисна
Блог

Вам також можуть бути 
корисними наступнi статтi

img
Apr, 2024
Реєстрація в Payoneer – перший крок до створення магазину на Etsy
Для українців, Payoneer відкриває двері до численних глобальних маркетплейсів, зокрема дозволяє працювати через Etsy Pay...
img
Nov, 2023
Персоналізація товарів: Нова ера для вашого бізнесу зі SkladUSA
Важливість персоналізації товарів для підняття продажів
img
Nov, 2023
Підготовка до Чорної п'ятниці: Топовий чек-лист для успішних продажів
Традиційно ми підготували чек-лист з рекомендаціями від SklаdUSА, щоб ви змогли ефективно провести Чорну п'ятницю у своє...
img
Jul, 2023
Шкільний сезон 2023: Як залучити покупців
У цьому навчальному сезоні брендам і роздрібним торговцям доведеться оптимізувати свої маркетингові зусилля, щоб залучит...
img
Jun, 2023
Митні ліміти в країнах світу: важливі аспекти та обмеження
Ми зібрали інформацію про головні напрямки відправлень та зазначили їх митні ліміти.
img
May, 2023
Розкрийте потенціал свого магазину на День Незалежності США
Четвертого липня американці відзначають найбільше національне свято - День Незалежності.
img
May, 2023
Просування вашого магазину до Дня батька!
Ділимось порадами: як збільшити продажі до свята
img
Apr, 2023
eRank: Для чого, як користуватися та яку підтримку надає українцям?
Розбираємось з головними перевагами сервісу
img
Apr, 2023
Весільний сезон починається!
Аналізуємо головні тенденції
img
Nov, 2022
Як збільшити трафік та кількість клієнтів на Etsy, Shopify, Amazon
Залучення зовнішнього трафіку за допомогою Pinterest
img
Nov, 2022
Як підготуватися до Blасk Frіdаy 2022 та підвищити рівень продажів?
Чекліст для продавців Etsy у період розпродажу
Відеозвернення співзасновника SkladUSA Олега Ладана

Відеозвернення співзасновника SkladUSA Олега Ладана

2022-03-15T14:16:00+02:002022-03-15T10:32:40+02:00Є багато питань стосовно роботи і складу, і фінансового відділу