Реєстрація магазину на Etsy з України

Відкриття магазину на Etsy дозволяє продавати свої товари по всьому світу, не обмежуючись географічно. Мільйони покупців вже чекають, коли ви виставите свої товари на продаж, щоб їх придбати
Реєстрація на Етсі

Etsy — це популярний онлайн-маркетплейс, який спеціалізується на продажу виробів ручної роботи, вінтажних предметів та унікальних фабричних товарів. Для українців можливість відкриття магазину з'явилася в кінці 2023 року після тимчасової заборони. Тож не упустимо можливість вийти на міжнародну арену та стати успішними.

Ми покроково пройдемо з вами шлях реєстрації магазину на Etsy, щоб ви могли відчувати впевненість у своїх діях.

Переконайтесь, що у вас вже є відкритий рахунок у платіжній системі Payoneer, адже Etsy вимагає від продавців наявність міжнародного платіжного методу для обробки транзакцій. Якщо у вас ще немає акаунта в Payoneer, рекомендуємо ознайомитися з нашою статтею «Реєстрація в Payoneer — перший крок до створення магазину на Etsy», яка допоможе вам з цим.

  • На сайті Etsy натисніть "Sign in". Спочатку зареєструйтеся як покупець. Рекомендуємо створити окремий Google-акаунт для Etsy, щоб не пропустити жодного листа від платформи.

  • Проходьте реєстрацію зручним для вас способом. Рекомендуємо обрати реєстрацію за допомогою Google-акаунту.


  • У вашому акаунті виберіть опцію "Sell on Etsy". Тепер проводимо реєстрацію в статусі "продавця".

  • Обов'язково ознайомтеся з правилами Etsy — адже це важлива частина роботи на платформі. Незнання правил Etsy не звільняє від можливості отримати бан.

  • Далі на вас чекає необов'язкове опитування від Etsy. Виберіть той варіант, який найбільше вам відповідає, або пропустіть опитування.

Etsy пропонує вам обрати теми, які вас цікавлять, для подальшої розсилки повідомлень, пов’язаних з цими темами. Ви можете вибрати стільки тем, скільки забажаєте.


  • Обираємо налаштування вашого магазину.

Відкриваючи магазин, ми орієнтуємося на закордонний ринок, тому обираємо: мова магазину – англійська, країна магазину – Україна, валюта магазину – долари.

  • Вибір назви магазину.

Оберіть назву, яка відображатиме суть вашої продукції та буде легкою для запам'ятовування. Зверніть увагу, що Etsy не дозволяє використання пробілів у назвах, тому якщо ваша назва складається з двох або трьох слів, вказуйте їх разом, але кожну першу літеру слова робіть заглавною.

  • Заповнення першого лістингу.

На цьому етапі вам потрібно обрати категорію товару та відповісти на декілька питань: хто зробив виріб, чи є він фізичним або електронним, чи це закінчений продукт, та коли він був зроблений.

Друге вікно з цього розділу просить надати більше інформації про товар, а також завантажити фотографії та відео товару. Пізніше ви матимете можливість відредагувати або доповнити надану інформацію вже у створеному магазині.


  • Як ви будете отримувати кошти від покупців.

Для цієї частини процесу ми створили акаунт у платіжній системі Payoneer. Адже, коли ви виберете Україну, не буде іншого варіанта приймання платежів, окрім Payoneer. Підключіть свій акаунт до Etsy.


  • Як ми будемо сплачувати Etsy.

У цьому розділі ми прив'язуємо нашу валютну картку до акаунту, з якої будуть автоматично списуватися кошти за розміщення лістингів та запуск реклами на платформі Etsy.


  • Останній пункт - Безпека магазину.
На даному етапі ви отримаєте коди безпеки вашого магазину на Etsy. Збережіть його, адже він буде показаний тільки один раз.

Ласкаво просимо до Etsy! Тепер ви - частина світової спільноти творчих людей, які діляться своїми унікальними творіннями з усім світом.

Ми сподіваємось, що ця стаття стане вам у пригоді та надихне на нові творчі досягнення.

SkladUSA! You sell. We'll do the rest!

Чи була стаття корисною для вас?
Так, корисна Нi, не корисна
Блог

Вам також можуть бути 
корисними наступнi статтi

img
May, 2024
Акаунт продавця на Etsy
В цій статті ми детально розглянемо акаунт продавця на Etsy. Ви дізнаєтесь, як ефективно представити свій товар, щоб при...
img
Apr, 2024
Реєстрація в Payoneer – перший крок до створення магазину на Etsy
Для українців, Payoneer відкриває двері до численних глобальних маркетплейсів, зокрема дозволяє працювати через Etsy Pay...
img
Nov, 2023
Персоналізація товарів: Нова ера для вашого бізнесу зі SkladUSA
Важливість персоналізації товарів для підняття продажів
img
Nov, 2023
Підготовка до Чорної п'ятниці: Топовий чек-лист для успішних продажів
Традиційно ми підготували чек-лист з рекомендаціями від SklаdUSА, щоб ви змогли ефективно провести Чорну п'ятницю у своє...
img
Jul, 2023
Шкільний сезон 2023: Як залучити покупців
У цьому навчальному сезоні брендам і роздрібним торговцям доведеться оптимізувати свої маркетингові зусилля, щоб залучит...
img
Jun, 2023
Митні ліміти в країнах світу: важливі аспекти та обмеження
Ми зібрали інформацію про головні напрямки відправлень та зазначили їх митні ліміти.
img
May, 2023
Розкрийте потенціал свого магазину на День Незалежності США
Четвертого липня американці відзначають найбільше національне свято - День Незалежності.
img
May, 2023
Просування вашого магазину до Дня батька!
Ділимось порадами: як збільшити продажі до свята
img
Apr, 2023
eRank: Для чого, як користуватися та яку підтримку надає українцям?
Розбираємось з головними перевагами сервісу
img
Apr, 2023
Весільний сезон починається!
Аналізуємо головні тенденції
img
Nov, 2022
Як збільшити трафік та кількість клієнтів на Etsy, Shopify, Amazon
Залучення зовнішнього трафіку за допомогою Pinterest
Реєстрація магазину на Etsy з УкраїниРеєстрація на Етсі

Реєстрація магазину на Etsy з України

2024-05-01T21:34:00+03:002024-04-29T16:58:54+03:00Відкриття магазину на Etsy дозволяє продавати свої товари по всьому світу, не обмежуючись географічно. Мільйони покупців вже чекають, коли ви виставите свої товари на продаж, щоб їх придбати